Opskuring af gulve

Trænger dine gulve til en grundig opskuring og rens? Eriksgård Rengøring rykker ud til virksomheder og håndterer hver enkelt opgave med professionelt og fagligt håndelag. 

Rikke Eriksen

  Effektiv opskuring og rens af gulve i Randers og omegn

  Selvom man vasker gulve ofte, vil der over tid trænge skidt og snavs ned i sprækker og materialer, og i disse tilfælde er en effektiv opskuring og grundrens af gulvet særdeles effektiv og anbefalelsesværdig. Når du vælger Eriksgård Rengøring til at opskure dine gulve, er du sikker på en professionel rengøringsløsning, hvor vi vælger de produkter og den kemi, som er mest velegnet til de enkelte gulvtyper og materialer. Ved opskuring af gulve anvender vi profesionelle maskiner til erhverv, der efterlader dine gulve rene og glansfulde. Når behovet er der bruger vi Excentr-metoden. Excentr er en innovativ rengøringsmaskine, der anvender en unik vibrerende bevægelse til at rense overflader mere effektivt end traditionelle maskiner. Hvor andre maskiner ofte bruger en roterende bevægelse, benytter Excentr en højfrekvent frem-og tilbage bevægelse. Det gør det muligt at vaske gulve kun med brug af vand. 

  Kvalitet og service er alfa og omega

  Hos Eriksgård Rengøring og Ejendomsservice har vi kunder indenfor rigtig mange forskellige erhverv og brancher i Midt- og Østjylland, der hver især har forskellige krav og behov til en rengøringsløsning. Vi går altid den ekstra mil for at leve op til både kundernes og vore egne høje krav om kvalitet i de enkelte services. Af denne grund inspicerer vores rengørinsinspektør altid de arbejdsopgaver, vi udfører ude hos kunderne. Det er vores kvalitetssikring – både overfor kunderne og overfor os selv. 

  Skræddersyede rengøringsløsninger

  Vi tilpasser vores services til dine specifikke behov for at sikre den bedste rengøringsservice.

  Mulighed for parfume-fri rengøring

  Vi tager hensyn til arbejdsmiljøet og jeres behov for rengøring.

  Fast rengøringsinspektør

  Med en fast rengøringsinspektør fra Eriksgård Rengøring får du ikke bare konsekvent kvalitet, men også en personlig kontakt, der kender din virksomheds specifikke behov og forventninger.

  Det siger vores kunder

  Kundeudtalelser