Vinduespolering og vinduesvask

Eriksgård tilbyder professionel vinduesvask og vinduespolering for virksomheder i Randers og omegn. Kontakt os for en fast aftale omkring vask og polering af vinduerne i din virksomhed.

Rikke Eriksen

  Vinduespolering og vinduesvask i Randers og omegn

  Med vinduesvask og vinduespolering som service får du rene og spejlblanke vinduer – hver gang. Vi anvender et avanceret rentvandsanlæg, der via moderne teknologi gør at vi kan anvende helt rent vand, når vi vasker vinduer ude hos vores kunder. Det er din garanti for et professionelt og skinnende rent resultat.

  Vi inspicerer vores eget arbejde

  Hos Eriksgård Rengøring går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Af denne årsag har du også en dedikeret rengøringsinspektør tilknyttet, der er med til at sikre at alle opgaver, vi udfører på din virksomhedsadresse, udføres efter vores egne høje standarder i forhold til kvalitet og professionel service. 

  Skræddersyede rengøringsløsninger

  Vi tilpasser vores services til dine specifikke behov for at sikre den bedste rengøringsservice.

  Mulighed for parfume-fri rengøring

  Vi tager hensyn til arbejdsmiljøet og jeres behov for rengøring.

  Fast rengøringsinspektør

  Med en fast rengøringsinspektør fra Eriksgård Rengøring får du ikke bare konsekvent kvalitet, men også en personlig kontakt, der kender din virksomheds specifikke behov og forventninger.

  Det siger vores kunder

  Kundeudtalelser