Trappevask

Har du brug for trappevask i virksomheden eller i boligblokkens opgang? Eriksgård tilbyder trappevask i din virksomhed med et slutresultat i topkvalitet. Få et tilbud på en fast aftale allerede i dag.

Rikke Eriksen

  Trappevask i en radius af 30 km omkring Randers

  Vi ved alle sammen at trapper hurtigt bliver snavsede af fodtøj, der dagligt benytter trinnene. Heldigvis behøver det ikke være en udfordring at håndtere trappevasken. Når du vælger Eriksgård Rengøring til at klare trappevasken i din virksomhed, er du garanteret et professionelt topresultat, der efterlader trapperne skinnende rene og indbydende for virksomhedens gæster og medarbejdere.

  Vi kører ud fra vores firmalokaler i den sydlige del af Randers, og tilbyder trappevask i en radius af 30 km omkring Randers.   

  Inspektion og kvalitet i arbejdet

  Vi går højt op i at levere professionelle løsninger og service i den bedste kvalitet til vores kunder. 

  For at sikre kvaliteten i vores eget arbejde, vil du som kunde få besøg af vores rengøringsinspektør regelmæssigt. Ved disse inspektioner kontrollerer vi at alt er som det skal være. Det er din garanti for kvalitet i vores arbejde – hver gang. Ligeledes er der i samråd med inspektøren også mulighed for at gøre opmærksom på særlige forhold, som vi eventuelt skal være opmærksomme på, når vores medarbejdere gør rent hos jer.

  Skræddersyede rengøringsløsninger

  Vi tilpasser vores services til dine specifikke behov for at sikre den bedste rengøringsservice.

  Mulighed for parfume-fri rengøring

  Vi tager hensyn til arbejdsmiljøet og jeres behov for rengøring.

  Fast rengøringsinspektør

  Med en fast rengøringsinspektør fra Eriksgård Rengøring får du ikke bare konsekvent kvalitet, men også en personlig kontakt, der kender din virksomheds specifikke behov og forventninger.

  Det siger vores kunder

  Kundeudtalelser